skip to Main Content
Colorscan-Beverwijk

colorscan genomineerd voor De Sterkste Schakel van Kennemerland

Guess what? Wij van colorscan, het creatieve marketing- en communicatiebureau uit Beverwijk, zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel van Kennemerland 2023! De komende tijd zullen we een traject volgen van nominatie tot aan de grande finale, waarin we ons best doen om onze klanten in het zonnetje te zetten en deze geweldige titel binnen te slepen.

De Sterkste Schakel is een jaarlijkse regionale verkiezing die bedrijven bekroont die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Het beste van deze verkiezing is dat het niet om een commissie gaat die ons nomineert, maar onze eigen klanten, collega-ondernemers die ons voordragen. Bij colorscan doen we er alles aan om onze klanten te verrassen en dat doen we soms met een beetje ludieke twist, want wie houdt er nu niet van een glimlach? Fantastisch dus om te zien dat onze inzet en toewijding voor onze klanten wordt erkend.

Als hét creatieve marketing- en communicatiebureau van de IJmond helpen wij mkb-bedrijven van A tot Z met al hun marketing- en communicatie-uitingen. Het kan ons (bijna) nooit te gek en ons enthousiaste team van medewerkers staat altijd klaar om doelgroepgerichte totaaloplossingen te leveren voor ontwerp, vormgeving en distributie. We doen er alles aan om bedrijven te laten opvallen en dat is dan ook waar colorscan voor staat.

We zijn super enthousiast over de verkiezing en kunnen niet wachten om te zien wat deze nominatie met zich meebrengt. Duimen jullie met ons mee? In het najaar van 2023 vindt de finale plaats op een mooie locatie in de regio, dus houd onze website in de gaten voor updates!