skip to Main Content

Offline Marketing

Offline marketing is nog steeds hartstikke populair en doeltreffend! Offline is een snelle, persoonlijke manier om je bedrijf en producten te promoten onder je doelgroep, juist als ze “even” niet online zijn. Van flyers, posters, belettering, gevelreclame of een gerichte krantenadvertentie tot en met het organiseren van een event. De mogelijkheden van offline zijn eindeloos!

Maar let wel op, een eenduidige boodschap, sterk beeldmerk en de koppeling met online zijn van groot belang bij offline marketing. Daarom kun je maar beter samenwerken met een ervaren marketing- en communicatiebureau, zoals colorscan. Met onze jarenlange ervaring in offline marketing zorgen wij ervoor dat jouw offline marketingstrategie de gewenste resultaten oplevert.

Wij helpen bedrijven om hun doelgroep op een doeltreffende en doelmatige manier te bereiken met hun boodschap. Of het nu gaat om het ontwerpen en drukken van flyers, het organiseren van een evenement of het ontwikkelen van een experimentele advertentiecampagne. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Als je kiest voor offline marketing, kies je voor colorscan. Ervaar ook de voordelen voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op en laat je verrassen.

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen doen om jouw bedrijf offline te laten opvallen?

NEEM CONTACT OP